EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

NER-közeli botrány! Habony Árpád unokaöccse a Szigeten balhézó milliárdos

Belföldi hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: police.hu

Az intézkedő rendőrök eltörték a nekik ellenálló és politikai kapcsolataira hivatkozó Szetlik Gergőnek, a Club Tihany vezérigazgatójának a karját.

Befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltört a karja, írta reggeli hírében Blikk.

A lap megnevezte, ki volt a balhézó NER-es milliárdos. Ő nem más, mint Szetlik Gergő, a Club Tihany vezérigazgatója, akinek a nagybátyja Habony Árpád, a miniszterelnök informális tanácsadója, néhai édesapja, Szetlik Ferenc valaha a józsefvárosi piac működtetőjeként vált ismertté.

A vállalkozót vasárnap nem sokkal éjfél után botrányos viselkedése miatt dobták ki a fesztiválról. Ezután a rendezvény bejáratát biztosító rendőrökkel kezdett el kötekedni, a Blikk szerint többször is megfenyegetve őket azzal, hogy kormányközeli kapcsolatai, rokonsága folytán meggyűlhet a bajuk, ha nem az ő kívánsága szerint intézkednek.


A vállalkozót vasárnap nem sokkal éjfél után botrányos viselkedése miatt dobták ki a fesztiválról    Fotó: Blikk


Feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről. A rendőrök igazolásra szólították fel , amit a férfi megtagadott, ellenszegült, ezért előállították.

A bilincselés közben az intézkedés alá vont személy ellenállást tanúsított, karját megfeszítette, így súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, sérülése ellátása közben az is kiderült, alkoholos befolyásoltság alatt áll.