Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Eminem nagypapa lesz: Lánya, Hailie Jade első gyermekét várja

10perc.hu
2024. 10. 04.
Eminem nagypapa lesz: Lánya, Hailie Jade első gyermekét várja

Eminem hamarosan nagypapa lesz, lánya, Hailie Jade első gyermekét várja. A rapper a Temporary című dal klipjében jelentette be a hírt.

A híres rapper, Eminem (eredeti nevén Marshall Mathers), egy új, izgalmas fejezet elé néz: hamarosan nagypapa lesz. A bejelentés meglepő módon egy új videoklipen keresztül történt, amely a Temporary című dalhoz készült, és Skylar Grey is közreműködik benne - közölte a CNN.

A klipben a 28 éves Hailie Jade - aki zenei előadó és podcaster - egy kék pólót ad át édesapjának, amelyen a „Nagypapa” felirat olvasható. Eminem döbbenten fogadja a hírt, miközben a kezében egy ultrahangos fotót tart. Jade mosolyogva és nevetve figyeli apja reakcióját. A videó további érdekessége, hogy Jade gyerekkori otthoni videóit láthatjuk, valamint felvételeket nemrég tartott esküvőjéről, ahol férjével, Evan McClintockkal kötött házasságot.

A dal, amelyet Eminem lánya számára ajánlott, az élet körforgásáról szól. Egy ponton Eminem így rappel: „Szóval Hailie Jade, azért írtam ezt a dalt, hogy segítsek megbirkózni az élettel, amikor én már nem leszek.” Ez a sor még érzelmesebbé teszi a bejelentést.

Nem sokkal a klip megjelenése után Hailie Jade Instagram-posztban is megerősítette a hírt, megosztva néhány fotót, ahol férjével az ultrahangot nézik. A bejegyzésből kiderül, hogy az első gyermekük jövőre érkezik.

Hailie Jade és Evan McClintock kapcsolata 2016 óta tart, eljegyzésüket 2023 februárjában jelentették be, és májusban össze is házasodtak. Jade akkor így fogalmazott Instagramon: „Nem is kérhettünk volna jobb, szebb hétvégi ünneplést. Annyi boldog könnyet ontottunk, nevettünk és mosolyogtunk, és annyi szeretetet éreztünk.” A pár most izgatottan várja első közös gyermekük érkezését.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek