392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Újabb Johhny Depp botrány, most Lola Glaudini vádolta meg

10perc.hu
2024. 03. 21.
Újabb Johhny Depp botrány, most Lola Glaudini vádolta meg

Amber Hearddal folytatott zűrzavaros tárgyalótermi csata után, Johnny Depp hollywoodi sztár ismét vita közepén találta magát. Ezúttal sztártársa, Lola Glaudini verbális bántalmazással vádolta meg.

Ezúttal sztártársa, Lola Glaudini verbális bántalmazással vádolta meg. Johnny Depp visszautasítja a színésznő vádjait, miszerint verbálisan bántalmazta őt a "Blow" forgatásán. A színész ügynöke határozottan állítja, hogy Depp mindig fontosnak tartotta a jó munkakapcsolatot a stábbal és a szereplőkkel, és az állítások eltérnek a többiek emlékeitől, akik a forgatáson voltak - írja a TMZ.

Az állítólagos incidensről szólva Lola Glaudini azt mondta a "Powerful Truth Angels" podcastben, hogy Depp sértődött volt egy jelenet forgatása közben, amikor Ted Demme rendező nevetésre kérte, de Depp nem reagált.

A színésznő szerint Depp úgy érezte, hogy szándékosan zavarta meg a jelenetet.

Lola részletesen beszámolt arról, hogy Depp verbálisan bántalmazta őt a forgatáson, és azt állította, hogy a színész "idiótának" és más sértegető kifejezésekkel illette. Állítása szerint Depp nem kért bocsánatot az eset után.

Depp képviselője elmondta, hogy a "Blow" hangtechnikusa, Sam Sarkar is támogatja Depp verzióját az eseményekről, és nem emlékszik semmire abból, amit Lola állít.

Ezen információk alapján Johnny Depp határozottan tagadja a színésznő vádjait, és továbbra is védi magát az állításokkal szemben.

Főkép forrása:
Johhny Depp Facebook oldal

További cikkek