387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Dzsúdló új streetwear márkával jelentkezik: Boga néven debütál a kollekció

10perc.hu
2024. 03. 09.
Dzsúdló új streetwear márkával jelentkezik: Boga néven debütál a kollekció

Dzsúdló, hazánk egyik leghíresebb zenésze, új streetwearmárkával, a Bogával robbant be a magyar divatpiacra. A márka egyedi dzsekikkel, hoodie-kkal és pólókkal debütál, amelyek ötvözik a nemzetközi minőséget a magyar kulturális inspirációkkal.

A Boga célja, hogy high-end streetwear divatcikkeket hozzon létre, amelyek nem csupán trendkövetők, de mélyen gyökereznek a magyar identitásban - írja a Refresher. Dzsúdló kreatív igazgatóként a matyó hímzés motívumaiból merített ihletet, és a kollekció darabjait magyar varrónők készítették Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A Boga nem tömegtermék: a limitált darabszámú ruhadarabok a minőségre és a kreatív ötletekre fókuszálnak. A márka célja, hogy kultúrát teremtsen, és közösséget építsen a magyar streetwear rajongói körében.

Fotó: BOGA Facebook oldal/ Dzsúdló új ruhamárkát indít

Dzsúdló tudatában van annak, hogy a Boga úttörőnek számít a magyar piacon, de eltökélt szándéka, hogy kompromisszumok nélkül építsen fel egy sikeres streetwear márkát. A kollekcióban elérhető árkategóriájú darabok is, hogy minél szélesebb közönséghez eljuthasson a Boga üzenete.

Főkép forrása:
Dzsúdló Facebook oldal

További cikkek