391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Visszaesett a válogatott a FIFA világranglistáján

10perc.hu
2021. 09. 16.
Visszaesett a válogatott a FIFA világranglistáján

A meglehetősen gyengére sikeredett vb-selejtezők  miatt Magyarország három helyet rontva a 40. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hivatalos rangsorában, amit Belgium vezet.

Máris meglett a következménye annak, hogy a nyári Európa-bajnokságon remeklő magyar labdarúgó válogatott gyengén szerepelt a szeptemberi világbajnoki selejtezőkön. Marco Rossi csapata ugyanis az angoloktól és az albánoktól elszenvedett vereség, majd az andorraiak ellen aratott kínkeserves győzelmet követően három helyet visszacsúszva a 40. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.

A rangsor élén továbbra is Belgium áll, míg mögöttük a Copa America-ezüstérmes brazilokra felzárkózva a harmadik helyre lépett fel Anglia, így a világbajnok franciák lekerültek a képzeletbeli dobogóról. A nyári Eb-t megnyerő és veretlenségi rekordot felállító olaszok jelenleg az ötödikek. A további vb-selejtezős ellenfeleink közül Lengyelország a 24., Albánia a 66., Andorra a 156., míg San Marino az utolsó, 210. helyen áll.

Főkép forrása:
10perc.hu

További cikkek