Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Igazi sztárbanda lép fel Budapesten Alice Cooperrel, Johnny Depp-pel, Joe Perryvel és Tommy Henriksennel

10perc.hu
2022. 11. 01.
Igazi sztárbanda lép fel Budapesten Alice Cooperrel, Johnny Depp-pel, Joe Perryvel és Tommy Henriksennel

Az idei Halloween legnagyobb koncertbejelentése, hogy a magyar fővárosban koncertezik jövőre a 2018-ban, a londoni Wembley-ben az év buliját csináló Hollywood Vampires.

Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires, a banda 2023. július 18-án lép fel a Sportarénában. „A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: tagja Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen is.

Éppen Halloween napján jelentette be új 2023-as turnéja állomásait a Hollywood Vampires. A világsztárok a Yorkshire-i tengerparton – az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában nyitják meg 2023-as brit turnéjukat július 5-én, majd pár nap múlva Budapesten adják elő észbontó koncertjüket.

A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt, amiből természetesen nem hiányozhatnak Alice Cooper és az Aerosmith slágerei sem.


A Hollywood Vampires 2018-as londoni Wembley Arénában tartott koncertjét választották abban az évben a „legjobb előadásnak”    Fotó: Todd Nakamine


„A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken! Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok” – jelentette ki Alice Cooper.

És hogy milyen buli vár azokra, akik ott lesznek a Sportarénában? Nos, legyen elég annyi, hogy a The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice Cooper és az Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires 2018-as londoni Wembley Arénában tartott koncertjét választották a „legjobb előadásnak”.

Főkép forrása:
Ross Halfin

További cikkek