Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Ezeket a halloweeni bulikat ne hagyd ki idén

10perc.hu
2022. 10. 28.
Ezeket a halloweeni bulikat ne hagyd ki idén

Éjszakai labirintus, zenés éjszakai fürdőzés és varázslóseprű verseny is várja idén a látogatókat a hazai halloweeni rendezvényeken.

A programturizmus közzétette hazai Halloween rendezvények és programok listáját amelyek rettentően jó hangulatukkal garantáltan feldobják az idei szezont.

Éjszakai zenés halloweeni buli:
2022. október 28-án és 29-én, pénteken és szombaton este, 20:00-24:00 óráig zenés Halloween éjszakai fürdőzést rendez ismét a leányfalui Termálfürdő az élménymedencéjében és a töklámpásokkal kivilágított gyógyfürdőjében.

Ópusztaszeri Halloweeni bolyongás a labirintusban:
Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark idén október 29-én megszervezi a hallooweeni töklámpás éjszakai bolyongás programját. A szervezők elárulták, hogy zárás este 24 órakor, de addig nem kerül lakat a Csillagösvény kapujára, amíg mindenki ki nem talál a labirintusokból!


Az ország minden szegletében várja az érdeklődőket egy-egy halloweeni buli       Fotó: Freepik


Balatoni Halloween party:
2022. október 29-én 19:00-kor a siófoki hajóállomáson várnak a szervezők minden látogatót vérpezsdítő zenével és iszonyatosan jó koktélokkal.

Rettegések éjszakája:
Idén 7. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legszínvonalasabb horror tematikájú rendezvénye, a rettegések éjszakája. Tematikus horrorhelyszínekkel, mozgó karakterekkek és sok-sok vérfagyasztó meglepetéssel várják idén október 28-31 között minden nap a 14 év feletti látogatóikat.

Halloween a budapesti füvészkertben:
2022. október 28-án pénteken 17 és 21 óra között az ELTE füvészkert halloweeni bulit szervez, ahol a résztvevők kifaragott tökeiket szépségversenyre is benevezhetik, különleges vámpírvadászaton, seprűlovagláson, boszorkány illetve varázslóseprű versenyen is részt vehetnek.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek