Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A Kool and the Gang és a Shaggy lesz a ZamJam sztárfellépője!

10perc.hu
2022. 03. 25.
A Kool and the Gang és a Shaggy lesz a ZamJam sztárfellépője!

Július 28-tól 31-ig új fesztivált rendeznek Zamárdiban, a város többi pontján zajló programok belépőjegy nélkül látogathatók.

A MOL Nagyon Balaton új eseményén, a Zamárdiban július végén rendezendő ZamJam fesztiválon olyan sztárok lépnek fel, mint a Kool and the Gang, a Szikora Róbert vezetésével az idén 40 éves R-Go, vagy a többszörös Grammy-díjas slágergyáros, az amerikai-jamaicai származású Shaggy.

A ZamJam Zamárdi több helyszínén várja a közönséget zenével, képzőművészettel, gasztronómiával, gyerekprogramokkal és irodalommal. A város több pontját érintő fesztivál fő helyszínére, a vízparti térre naponta néhány ezer vendéget várnak. A város többi pontján zajló programok belépőjegy nélkül látogathatók.



Napközben a vízparti MOL Nagyon Balaton Teraszon naponta más-más séf gondoskodik a kulináris élményekről, a Budapest Jazz Club pedig a helyhez leginkább illő koncertekkel várja a közönséget. A kőhegyi Kilátó Terasz kertjében is lesz délutánonként egy-egy koncert. Az esemény arculata Bereczki Kata munkája: az ő Balaton-tematikájú képei a fő helyszínen és Zamárdi közterületén is láthatóak lesznek a ZamJam idején.

Főkép forrása:
Twitter

További cikkek