Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Nagy Ervin a Tanár után most Zámbó Jimmy bőrébe bújik

10perc.hu
2022. 03. 22.
Nagy Ervin a Tanár után most Zámbó Jimmy bőrébe bújik

A király címmel 10 részes sorozatot készít az RTL Klub a 2001-ben tragikus körülmények között elhunyt énekes életéről.

A kereskedelmi televízió képernyőjén alig ért véget a Tanár című sorozat, a közkedvelt főszereplője, Nagy Ervin újabb sikergyanús szerepet kapott az RTL Klubtól. A Blikk megtudta, hogy A király címmel 10 részes sorozat készül Zámbó Jimmy életéről, és a címszerepet éppen Nagy Ervin kapta.

A színész bevallotta, sosem volt rajongója az énekesnek, a szülei nem hallgatták őt, neki pedig a Guns N’ Roses és a Kispál és Borz volt a kedvence. Hatalmas szakmai kihívásnak tartja eljátszani a 2001-ben elhunyt énekest, és ehhez szükségesnek tartja, hogy minél jobban megismerje Zámbó Jimmyt, illetve a dalait.



„Lassan már megdobál a családom, mert a dallamtapadás miatt egész nap a slágereit dúdolom. Minden nap meghallgatom egy lemezét” – mesélte a napilapnak Nagy Ervin, aki hozzátette, a családtól kapott videókról próbálja ellesni az énekes magánéletbeli megnyilvánulásait, mozdulatait.

„Ettől függetlenül nem az a célom, hogy egy az egyben olyan legyek, mint ő, nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert. Azt gondolom, néhány rész után már a nézők is elvonatkoztatnak attól, hogy mennyire hasonlítok rá” – mondta a színész.

Főkép forrása:
RTL Klub

További cikkek