Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Már a mennyekből szól az Én elmegyek… – elhunyt Kóbor János

10perc.hu
2021. 12. 06.
Már a mennyekből szól az Én elmegyek… – elhunyt Kóbor János

A legendás zenész, az Omega frontembere 78 éves korában rövid betegség után elhagyta a világunkat.

Sajnos amitől mindenki félt, bekövetkezett: Kóbor János elveszítette a küzdelmét a koronavírussal szemben, és életének 78. évében elhunyt. A tragikus hírt az Omega együttes közösségi oldalán megerősítette.

„Megrendülten tudatjuk, hogy Kóbor János, az Omega együttes Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas alapítója, rövid betegség után elhunyt. Rajongók milliói imádták itthon és külföldön, a rockzene állócsillagaként. Felfoghatatlan űrt hagy maga után. Nincsenek szavak, marad a csend. Mecky a szívünkben örökre velünk marad” – olvasható a zenekar Facebook-oldalán.

Az Omega az egyik nagy slágerük, a Gammapolis szövegével búcsúzik énekesétől.

„Most búcsúzom, jóbarátaim,

Találkozunk még, mondanám,

De már nem hiszem, hogy újra eljövök,

Mert Gammapolis vár reám.”

Kóbor János november 9-én került kórházba, miután nem érezte jól magát, és a koronavírus tünetei mutatkoztak rajta. A felesége, Zsóka vitte be a kórházba, ahol állapota fokozatosan romlott, lélegeztetőgépre került, az orovosok mélyaltatásban tartották. Kóbor János szervezete végül feladta a harcot a covid elleni küzdelemben.

Hazánk egyik legelismertebb zenészétől búcsúzik a 10perc.hu szerkesztősége, részvétünket nyilvánítjuk ki a családjának. Az Omega egyik legendás dalával, az Én elmegyek című slágerrel búcsúzunk Kóbor Jánostól

Nyugodj békében, Mecky!


Főkép forrása:
Facebook/Omega

További cikkek