Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Kortárs ékszerek a Ráth György-villában

10perc.hu
2021. 08. 30.
Kortárs ékszerek a Ráth György-villában

Az IDOL című nemzetközi tárlat célja, hogy hidat építsen a múlt és a jelen közé, hiszen a tárlat közel 40 év munkásságát öleli fel 12 ország közel 30 ékszertervezőjének munkáival.

Egészen érdekes és nem megszokott ékszerkiállítást tekinthetnek meg szeptember 12-ig az érdeklődők. A Kortárs Ékszerhét Budapest/Budapest Jewelry Week keretében a Ráth György-villába láthatóak a világ vezető ékszerművészeinek alkotásai.

Az eseményen többek közt Gijs Bakker, Lisa Walker, Otto Künzli, Melanie Isverding, Ruudt Peters, Caroline Broadhead, és Giovanni Corvaja ékszereit csodálhatják meg a welovebudapest.com információja szerint. Az IDOL című nemzetközi tárlat célja, hogy hidat építsen a múlt és a jelen közé, hiszen a tárlat közel 40 év munkásságát öleli fel 12 ország közel 30 ékszertervezőjének munkáival.

Az eseménysorozat két hete alatt angol és magyar nyelvű tárlatvezetések, valamint kortárs ékszerek témakörben nemzetközileg elismert ékszertervezők, kurátorok online és személyes előadásain is részt vehet minden látogató.

Főkép forrása:
Kortárs Ékszerhét Budapest

További cikkek