Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Új Queen film jöhet

10perc.hu
2021. 08. 12.
Új Queen film jöhet

Brian May - a legendás együttes gitárosa - arról számolt be, hogy már a Bohém rapszódia folytatásának lehetőségein gondolkodnak, ami nem lesz könnyű.

Brian May bár tavaly még arról beszélt a Rolling Stone magazinnak, hogy nem igazán van tere egy újabb Queen filmnek, az Instagramon futó élő adásában most új reményt adott a rajongóknak.

Az előző filmbe, a Rami Malek főszereplésével készülő Bohém rapszódiába elmondása szerint a szívüket-lelküket beletették, de nem számítottak arra, hogy ekkora siker lesz. May úgy fogalmazott, hogy még az Elfújta a szélnél is nagyobb dobás volt.

A Bohém rapszódia világszerte közel egymilliárd dolláros bevételt termelt, minden idők legsikeresebb életrajzi filmje, és négy Oscar díjat nyertek az alkotók, köztük a Freddie Mercury-t alakító Rami Malek a férfi főszerepért.

A folytatásról szóló hírekről egyébként nem először lehet hallani. A Queen-videókat rendező Rudi Dolezal már 2019-ben arról beszélt, biztos benne, hogy az együttes menedzsere és a Bohém rapszódia producere, Jim Beach már az új Queen-filmen dolgozik, amely a Live Aid koncerttel kezdődne.

Brian May most úgy fogalmazott, hogy a folytatáshoz nagyon jó forgatókönyv kell, ennek kidolgozásához pedig megfelelő idő.

Az első filmet látva, mi nem izgulunk, hogy nem készülhet egy újabb, nagyon erős forgatókönyv.

Az alapanyag adott. A Queen együttes utolsó hat évének története - 1985. július 13. (Live Aid) és 1991. november 24. (Freddie Mercury halála) között - önmagában is annyi eseményt és érzelmet tartalmaz, ami garantálja, hogy sok millió ember újra zokogva fog kijönni a mozikból.

Főkép forrása:
twitter.com/BoRhapMovie

További cikkek