Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Flo Rida és a Scooter is fellép EFOTT-on!

10perc.hu
2021. 08. 11.
Flo Rida és a Scooter is fellép EFOTT-on!

Mától két nagyszínpad is várja a fesztiválozókat négy napon át a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón.

Az idei esztendő egyik legnagyobb zenei fesztiválja nyitotta meg a kapuit Sukorón, ahol négy napon át tart a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Idén két külföldi sztár - Flo Rida amerikai rapper és a Scooter német technozenekar -, valamint számos magyar fellépő, köztük a Halott Pénz, a Wellhello, a Follow The Flow, a Bagossy Brothers Company, Majka és Curtis, a Magna Cum Laude és Rúzsa Magdi is koncertet ad az EFOTT-on.

A fesztiválozók két nagyszínpadon láthatják négy napon át a kedvenceiket, ugyanakkor a szervezők nagy szellős területen, a fesztiválsátrak területének megnövelésével rendezik az EFOTT-ot, ahol sok sportos aktivitás is várja a résztvevőket. A tegnapi, nulladik napon például közel száz hallgatóval körbebiciklizték a Velencei-tavat. A szervezők tájékoztatása szerint 32 sportágat próbálhatnak ki ingyen a fesztiválozók.

Főkép forrása:
MTI/Vasvári Tamás

További cikkek