Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Kiderült, mire emlékszik Robert Fico a támadásból

10perc.hu
2024. 05. 17.
Kiderült, mire emlékszik Robert Fico a támadásból

Peter Pellegrini elmondta, hogy Robert Fico miniszterelnök teljes mértékben emlékszik a nyitrabányai támadásra. Állapota továbbra is súlyos.

Peter Pellegrini, a Hlas párt vezetője, csütörtökön meglátogatta Robert Fico miniszterelnököt a besztercebányai kórházban. Elmondása szerint a miniszterelnök teljes mértékben emlékszik a szerda délutáni merénylet minden részletére, amely Nyitrabányán történt. Pellegrini a TA3-nak nyilatkozva elmondta, hogy Fico megdöbbent, milyen gyorsan zajlottak az események, és hogy egyáltalán megtörténhetett ez a támadás - írja az Új Szó.

Robert Fico a Besztercebányára történő átszállítás teljes szakaszában magánál volt. Pellegrini szerint a miniszterelnök pontosan emlékszik arra, hogyan kapott elsősegélyt, hogyan szállították Nyitrabányáról (Handlováról) helikopterrel Besztercebányára, és hogyan vizsgálták meg a sürgősségi osztályon. Csak az altatás alatti időszakra nem emlékszik - tette hozzá Pellegrini.

A csütörtöki tájékoztatók szerint Robert Fico állapota továbbra is súlyos, bár magánál van és mindenre emlékszik, ami vele történt.

Korábban mi is beszámoltunk a Robert Fico elleni merényletről.

Főkép forrása:
Northfoto

Hirdetés

További cikkek