390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Terrorveszély Franciaországban: Biztonsági riasztást adott ki az USA!

10perc/MTI
2024. 03. 26.
Terrorveszély Franciaországban: Biztonsági riasztást adott ki az USA!

Az USA biztonsági riasztást adott ki a Franciaországban tartózkodó amerikai állampolgárok számára a terrorkészültség emelése után. A figyelmeztetés a turisták körében népszerű helyekre is kiterjed.

Az Egyesült Államok franciaországi nagykövetsége biztonsági riasztást adott ki az ott tartózkodó amerikai állampolgárok számára, miután a francia hatóságok a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget egy Krasznogorszkban elkövetett merénylet után, amelyet az Iszlám Állam vállalt magára.

A figyelmeztetés turisták körében népszerű helyekre is kiterjed, és arra kéri az amerikaiakat, hogy fokozottan figyeljenek a gyanús cselekményekre, és jelentsék azokat a helyi hatóságoknak.

Az amerikai nagykövetség Moszkvában is hasonló figyelmeztetést adott ki március elején, amikor az ott készülő merényletről szerzett tudomást.

Matthew Miller, amerikai külügyi szóvivő a terrorriasztással kapcsolatban elmondta, hogy kormányuk minden tengerentúlon tevékenykedő amerikai vállalkozást éberségre int, és folyamatosan frissíti biztonsági ajánlásait.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek