391.95 Ft

362.65 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Kim Kardashian legyőzte a Victoria's Secret-et

10perc.hu
2023. 07. 17.

A valóságshow sztárból vállalkozóvá lett Kim Kardashian saját ruhamárkája már közel 4 milliárd dollárt ér.

Kim Kardashian friss tőkét kezdett bevonni a befektetőktől a Skims nevű ruhamárkájával, és a cég értékét így már 4 milliárd dollárra becsülik. A márka egyébként üzletileg is igen sikeres, idén összesen 1 milliárd dollár körüli eladást várnak, ami a duplája lenne a tavalyinak - számolt be az Origo.

Korábban a Skimsnél úgy számoltak, hogy 750 millió dolláros lehet az idei bevétel. Tavaly Kardashian cége 240 millió dollárnyi tőkét szerzett a befektetőktől, amivel megduplázta a vállalat értékét, elérve a 3,2 milliárd dolláros szintet. A Skimset Kardashian és üzleti partnere, Jens Grede négy éve alapította. A 42 éves sztár nettó vagyonát a Forbes 1,2 milliárd dollárra becsüli.


Kim Kardashian Skims nevű fehérnemű márkáját forgalmazó cégének értékét már 4 milliárd dollárra becsülik     Fotó: SKIMS


A vállalat pénzügyi sikerét mutatja, hogy legyőzte a Victoria's Secret-et, melynek piaci értéke mindössze 1,6 milliárd dollár. A New York Post információi szerint Kardashian azt fontolgatja, hogy tőzsdére viszi a Skimst, ráadásul a vállalat nemrég bejelentette, hogy a következő év első felében megnyitja az első fizikai boltját Los Angelesben.

Főkép forrása:
SKIMS

További cikkek