Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Orbán Balázs szavaira reagálva hirdeti tüntetését a Tisza Párt

10perc.hu
2024. 10. 17.
Orbán Balázs szavaira reagálva hirdeti tüntetését a Tisza Párt

A Tisza Párt Orbán Balázs 1956-ról és az orosz-ukrán háborúról tett kijelentéseivel reklámozza október 23-i tüntetését, amelyet Magyar Péter egy videóban hirdetett meg.

A Tisza Párt egy külön videót készített, hogy szimpatizánsaikat az október 23-i budai vonulásos tüntetésre hívják. A kisfilmben egy családapa Orbán Balázs 1956-ról és az orosz-ukrán háborúról szóló kijelentéseire reagál, majd lyukas magyar zászlóval indul el a párt által szervezett tüntetésre a Bem térre - közölte a Szeretlek Magyarország oldala.

A videó elején a férfi laptopon nézi Orbán Balázs szavait, majd dühében lecsapja a gépet, előveszi a magyar zászlót, és a közepébe lyukat vág. Ezt követően más zászlós emberekkel találkozva elindulnak a Bem tér felé, az ország különböző pontjairól érkező résztvevőkkel együtt.

A narrációt Nagy Ervin színművész biztosítja, aki arról beszél: Vannak, akik hiábavaló veszteségnek látják a hazáért vívott küzdelmét honfitársaiknak, és vannak, akik ünneplik azokat a bátor hősöket, akik nem féltek életüket adni a magyar szabadságért.

Magyar Péter a Facebook-oldalán is megosztotta a videót, ahol így ír: Add tovább! Találkozzunk október 23-án 15.00 órakor Budapesten a Bem József téren, és vonuljunk át sok ezren a Széna térre.”

A pártelnök bírálja a jelenlegi politikai vezetést is: Az Orbánok ma már kordonok mögött, válogatott közönség előtt igyekeznek letudni a magyar történelem eme dicső napját. Mi legyünk méltóak az 1956-os szabadságharcosaink emlékéhez, álljunk ki közösen Magyarország szabadsága és valódi szuverenitása mellett.

A videóban a Tisza Párt arra ösztönzi támogatóit, hogy méltó módon emlékezzenek meg az 1956-os forradalomról és vegyenek részt a vonulásos tüntetésen. 1956 minden magyar közös története” – zárja üzenetét Magyar Péter.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldala

További cikkek