Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Választás 2024: Csatlakozz Európához a közösségi médiában!

10perc.hu
2024. 05. 27.
Választás 2024: Csatlakozz Európához a közösségi médiában!

Az Európai Parlament közösségi platformjain bárki részt vehet a beszélgetésben. 

Az Európai Parlament Facebook oldalán csatlakozhatunk a viták és megbeszélések élő közvetítéséhez, követhetjük a parlamenti képviselőkkel és prominens személyiségekkel készített interjúkat, és valós időben tehetünk fel kérdéseket a moderátoroknak.

A Twitteren olvashatjuk az Európai Parlamenttel kapcsolatos legfrissebb híreket. 

Az Instagramon bepillanthatunk a Parlament színfalai mögé, vagy tájékozódhatunk mélyrehatóbban egy adott témáról, és részt vehetünk különböző kihívásokban is.

A YouTube csatornára kattintva élőben követhetjük a plenáris vitákat és főbb eseményeket úgy, mintha személyesen is jelen lennénk, továbbá az elmúlt hét legaktuálisabb témáiról vagy az Európai Parlament legfontosabb vívmányairól is tájékozódhatunk ezen a platformon. 

A LinkedIn-csoporthoz csatlakozva új kapcsolatokat építhetünk, és vitázhatunk az európai politikát érintő kérdésekről.

Spotifyon is belehallgathatunk az Európai Parlament életébe. Az EU számára fontos események által ihletett lejátszólistákat válogattak ki, és dolgoznak podcastok felvételén is. 

A Flickr oldalra kattintva belelapozhatunk az Európai Parlament plenáris üléseinek, rendezvényeinek és egyéb eseményeinek fotóalbumaiba.

Redditen pedig követhetjük az EP subreddit-oldalát, ahol megismerhetjük az Európai Parlament híreit és szakpolitikáit. A posztokra szavazva értékelhetjük, hogy mely témákat tartjuk fontosnak, és a publikált tartalmakhoz hozzászólva megoszthatjuk gondolatainkat is. 

Főkép forrása:
European Parliament Facebook oldala

További cikkek