Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Csak a szokásos… Az M0-ást kerüld, ha tudod!

10perc.hu
2022. 05. 11.
Csak a szokásos… Az M0-ást kerüld, ha tudod!

A fővárost elkerülő autóúton már most több helyen torlódások vannak, van ahol baleset, van, ahol a burkolat javítása miatt.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, az M5-ös autópálya csomópontjának közelében Gyál térségében, egy műszaki hibás személygépkocsi vesztegel a belső sávban. A 32-es km-nél lassabb haladásra, torlódásra készüljenek, már most több kilométeres a kocsisor.

Az M0-s autóút, déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Törökbálint térségében burkolatot javítanak délelőtt 9 és délután 3 óra között. A 3-as km-nél lezárják a külső és a középső sávot. Az arra közlekedők jelentősen megnőtt menetidőre számítsanak.

Az M6-os autópályán a Budapest felé vezető oldalon Dunaszentgyörgy térségében egy kamion szalagkorlátnak ütközött. A 123-as km-nél a külső sávot elkerítették, egyre nagyobb a torlódás a helyszínen.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan közlekednek a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Szentendre átkelési szakaszán, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól Budapest irányába.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek