395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Vízre tett kiállítás...

10perc.hu
2021. 09. 03.

Megnövelt területen várja idén a hajózás szerelmeseit a 26. Balaton Boat Showt a balatonkenesei Yacht Club kikötőjében.

Rengeteg újdonságot, vízi és parti látnivalókat, valamint felejthetetlen időtöltést ígér hazánk egyetlen vízi és vízparti kiállítása, az idei Balaton Boat Show, melyet a balatonkenesei Yacht Club területén rendeznek meg 2021. szeptember 3-5. között. A ma nyílt hajós seregszemlén a piac valamennyi képviselője jelen van.

A szervezők egy sor újdonsággal rukkolnak elő: a korábbinál sokkal nagyobb területen, újfajta élményprogramokkal várják a vitorlás- és elektromos meghajtású hajók rajongóit. Az idei rendezvényen van beach bár, grillterasz, Balaton Boat Show-színpad és gyereksziget is, a kiállítási terület pedig az eddig ismert parkoló részből a parkosított területre is beköltözik.



„A Balaton Boat Show régóta a balatoni naptár szerves része, amely felvonultatja a hajózás színe-javát. Évek óta növekvő érdeklődést tapasztalunk, mind a kiállítók, mind a látogatók részéről. Itt mindenki megnézheti holt tart most a vitorlázás, hajózás. Kihagyhatatlan alkalmat ad arra, hogy a hajózásban érdekelt gyártók, kereskedők, forgalmazók bemutathassák az újdonságaikat. Másrészről a hajózás iránt eddig is érdeklődők mellett a Balaton Boat Show-n azok is megtehetik az első lépést, akik eddig nem kerültek „hajóközelbe”, azaz bekapcsolódhatnak a vízi életbe” – hangsúlyozta a 10perc.hu kérdésére Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója.

Maga a kiállítás ma és holnap délután hatig, míg vasárnap 17 óráig várja az érdeklődőket. Az időjárás is a rendezvény mellé állt, hiszen egész hétvégén gyönyörű napsütéses idő várható 27 Celsius fokos, kellemes meleggel.


Főkép forrása:
Török Brigi
Címkék:
#kiállítás

További cikkek