395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

VeszprémFest: ha világsztárt akarsz látni, annak ára van - több mint 30 ezer forintba is kerülhet egy jegy

10perc.hu
2022. 12. 03.

A rendezvény közösségi oldalán tegnap tette közzé a jövő évre meghívott vendégeinek listáját, amiből kiderült, hogy a nagyszínpadon 5 világhírű énekes lép fel.

Lehullott a lepel, immár tudni lehet, kik lesznek a legismertebb fellépői a 2023. július 12-től július 16-ig tartandó, jubileumi 20. Veszprémfestnek. A meghívottak között szerepel Álvaro Soler, a csodálatos hangú portugál Mriza, a többszörös Grammy díjas énekes Norah Jones, a világ legkeresettebb operaénekesnője Anna Netrebko és férje Yusif Eyvazov, és Joss Stone, aki már 2018-ban is elkápráztatta tehetségével a közönséget.

A Veszprém arénában 2023. július 12-én 21:00-kor Spanyolország egyik legjobb énekese és gitárosa, Alvaro Soler lép fel örökérvényű slágereivel, majd ezt követően július 13-án, csütörtökön 21:00-kor a káprázatos énekesnővel Marizával folytatódik a fesztivál.

Pénteken július 14-én este 20:00 órakor a világ legkeresettebb operaművészeinek egyike Anna Netrebko szoprán klasszis és férje Yusif Eyvazov perzseli fel a színpadot, a Magyar Állami Operaház Zenekarának kíséretében.



Szombaton, július 15-én 21:00-kor a fesztiválozók a Grammy- és Brit-díjas énekesnővel Joss Stone-nal találkozhatnak, ahol lemezének és slágerereinek dalaival emlékezetes zenei utazásra hívja a közönséget.

A Veszprém arénában a fesztivált, A távolság íze című film színésze, a 9 grammy díjas, és több mint 50 millió lemezt eladott Norah Jones énekesnő zárja. Július 12. és 15. között rendhagyó koncertsorozattal készül Andrea Rost, vendégei közreművödésével a Jezsuita Templomkertben - írták közösségi oldalukon.



A rendezők idén borsos árat kérnek el a jegyekért. A 2032-as fesztivál rendezői a nézőtér kialakításától függően, Joss Stone koncertjére közel 14 ezer forinttól 25 ezer forintot is elkérnek egy jegy áráért. Anna Netrebko és Yusif Eyvazov operakoncertjére 14.900 forinttól 26900 forintos jegyárat határoztak meg. A spanyol zenész, Álvaro Soler fellépéséhez tartozó jegyéért közel 27 ezer forintot, még Norah Jones koncertjére közel 35 ezer forintot is elkérnek.

A koncertek jegyárából 50% kedvezményt biztosítanak kerekesszékkel érkező résztvevőknek és a velük lévő plusz egy főnek. 6 éves kor alatti gyermekek érvényes jeggyel rendelkező kísérőjükkel ingyen vehetnek részt a fesztiválon - olvasható a VeszprémFest oldalán. 

Főkép forrása:
Facebook/VeszprémFest

További cikkek