393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Útzár az M4-esen, elesett az M0-ás!

10perc.hu
2022. 09. 19.
Útzár az M4-esen, elesett az M0-ás!

Az autóúton mindkét irányban hatalmas, több kilométeres a torlódás, a környék közútjain is araszolás és jelentős menetidő növekedés vár az autósokra.

Az M4-es autóúton, a főváros felé vezető oldalon, a 26-os kilométernél, az M0-s autóúti csomópont előtt egy kamion szalagkorlátnak ütközött. A Budapest felé vezető oldalon megállították a járműveket. Aki teheti legkésőbb a 35-ös kilométernél lévő Péteri/Monor-nyugat csomópontban hajtson le az autóútról.

A műszaki mentés miatt a Szolnok felé vezető oldalon a belső sávot kerítették el a forgalom elől. A környéken óriási a torlódás, a baleset elől "menekülők" miatt Üllőn és a környék útjain is hosszú araszolás vár az autósokra.

Az esős idő és az erős forgalom miatt jelentősen lelassult a közlekedés az M0-s autóúton a Megyeri-híd környékén, főleg a 11-es főút irányába, illetve Pécelnél az M1-es felé, Gyál térségében pedig az M3-as irányába. Torlódnak a járművek az M2-esen Dunakeszitől az M0-s autóútig, a 10-es főúton Solymártól befelé, a 11-es főúton Szentendrétől a belvárosig.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek