393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Udvardy Panna is a száz között a világranglistán!

10perc.hu
2021. 11. 28.
Udvardy Panna is a száz között a világranglistán!

A 23 éves magyar játékos a brazíliai tornagyőzelemmel érte el eddigi karrierjének csúcspontját, így biztosan ott lesz az Australian Open főtábláján.

Úgy tűnik, a magyar tenisz kezd kilábalni a gödörből, és most nemcsak a gazdasági helyzetet kell ezen érteni. Amíg a férfi válogatott önmagához képest remekül szerepelt a megújított Davis Kupa döntőjében – Ausztrália és Horvátországtól is csak 2-1-re kapott ki, miközben Piros Zsombor két TOP 100-ast is megvert Millman és a korábbi GS-győztes Cilic személyében –, addig a hölgyek is remekelnek.



Nemrég Bondár Anna jutott be remek egyéni szereplését követően a legjobb százba a világranglistán – jelenleg a 90. helyen áll –, míg holnaptól már nem lesz egyedül a TOP 100-ban. Ugyanis a 23 éves Udvardy Panna megnyerte a Brazíliavárosban rendezett 60 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát – a döntőben három szettben, 0:6, 6:4, 6:3 győzött a hatodikként rangsorsolt orosz Jelina Avaneszjan ellen –,  így hétfőtől 96. pozícióban jegyzik a rangsorban.

Főkép forrása:
Facebook/MTSZ

További cikkek