Mai névnap:

Többet kell várni a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyeken

MTI
2 hete
Kiemelt kép: police.hu

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek belépő oldalán szombaton délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek három, az autóbusszal utazóknak két órát kell várakozniuk a röszkei autópálya-átkelőnél. Intenzív a forgalom az ásotthalmi közúti átkelőnél is, ahol kétórás várakozásra számíthatnak a személygépkocsival Magyarországra tartók.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében választhatják a röszkei közúti átkelőt, amely szombaton és vasárnap csak belépésre használható, valamint a tiszaszigeti és a kübekházi határátkelőhelyet. Az átkelők 7-től 19 óráig fogadják az utasokat.

A Romániából személygépkocsival érkezőknek kettő, az autóbusszal utazóknak egy órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-átkelőnél. Szintén kétórás a várakozás a személyforgalomban a nagylaki közúti határátkelőhelyen. Ezen a határszakaszon Kiszombor felé lehet kerülni, a közúti határátkelőhely 24 órában üzemel.
Hirdetés
Hirdetés