393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A Tankcsapdával tér vissza ma estétől a VOLT Fesztivál

10perc.hu
2022. 06. 21.

Az idei a harmincadik VOLT Fesztivál lenne, ha a koronavírus-járvány miatt tavaly és tavalyelőtt nem lett volna kihagyás.

Két év kihagyás után mától vasárnap éjszakáig újra kitombolhatjuk magunkat a Telekom VOLT Fesztiválon. A soproni rendezvény igencsak belecsap ma este a „lecsóba”, hiszen a koncertek sorát a nagyszínpadon az Ivan & The Parazol indítja, akiket a Carson Coma és az egyik legnagyobb kedvenc, a Tankcsapda követ, majd a Muse fellépése zárja.

Elképesztő névsort sikerült összehoznia a szervezőknek, hiszen a külföldi sztárfellépők mellett – például a brit Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizon – több mint hatvan hazai előadó is – többek között az Irie Maffia, a Halott Pénz és a Majka&Curtis páros – fellép majd a június 25-ig tartó zenei eseményen.


Két év kihagyás után mától vasárnap éjszakáig újra kitombolhatjuk magunkat a Telekom VOLT Fesztiválon      Fotó: MTI/Vasvári Tamás


A koncertek mellett naponta Kiss V. Balázs illuzionista is elvarázsolja majd a közönséget, lesz bűvészshow, reggeli jóga, többféle ügyességi és kreatív játék, közönségtalálkozók, beszélgetések. Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója kijelentette, az idei VOLT komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét.

Főkép forrása:
Facebook/Tankcsapda
Címkék:
#fesztivál

További cikkek