393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Spanyol focistasorsok: Sergio Ramos nem kell a Realnak, Morata kell a Juventusnak

10perc.hu
2021. 06. 17.
Spanyol focistasorsok: Sergio Ramos nem kell a Realnak, Morata kell a Juventusnak

A királyi klub 180-szoros válogatott hátvédjéért olyan klubok jelentkeztek be azonnal, mint a Paris Saint-Germain és a Manchester United.

Két spanyol, két világsztár, kétféle sors. Amíg a Real Madrid ikonjának számító 35 éves Sergio Ramos előbb kimaradt a spanyolok Eb-keretéből – Luis Enrique szövetségi kapitány egyetlen játékost sem hívott meg a királyi klubtól –, majd kiderült, hogy a 2005 óta a madridiakat erősítő, 180-szoros válogatott csapatkapitány elhagyja a Real Madridot, amit ma sajtótájékoztatón jelent be.

Ramos, aki a válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok, a Bajnokok Ligáját négyszer, a spanyol bajnokságot ötször nyerte meg a madridiakkal, emellett kétszer a Király Kupában, háromszor az európai Szuperkupában, négyszer pedig a klubvilágbajnokságon is diadalmaskodott a csapattal. A hír hallatán máris olyan klubok jelentkeztek be érte, mint a Paris Saint-Germain és a Manchester United.



Korábbi válogatottbeli társa, a csatár Álvaro Morata pont az ellenkező utat járja be. Egyrészt ott van a spanyol Eb-keretben – pályára is lépett a svédek ellen –, ráadásul egy évvel, 2022. június 30-ig meghosszabbította Morata szerződését a Juventus, amelynél az Atlético Madrid kölcsönjátékosaként futballozik a spanyol támadó, aki az elmúlt szezonban 32 bajnoki mérkőzésen szerepelt, 11 gólt szerzett és 10 gólpasszt adott.

Főkép forrása:
Facebook/Sergio Ramos

További cikkek