393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Segítünk, hogyan hívd fel a figyelmet az eladó ingatlanodra

10perc.hu
2022. 03. 30.
Segítünk, hogyan hívd fel a figyelmet az eladó ingatlanodra

A kertes házak, a teraszos vagy erkélyes lakások iránti kereslet folyamatos, sőt ez a trend koronavírus-járvány kirobbanása óta még inkább felerősödött.

Ahogy az ember életét, úgy az ingatlanpiacot is egyfajta ciklikusság jellemzi. Tavasszal a kereslet és a kínálat is bővül, hiszen az emberek a csendesebb téli időszakot követően, a nyári szabadságolások előtt szeretnék értékesíteni otthonukat és új lakásba költözni. A családi házak értékesítésének legideálisabb időszaka kezdődik április-májusban.

Minden ingatlant érdemes felkészíteni az eladásra. Ehhez a takarítás, rendrakás mellett a berendezést is úgy optimalizálnunk, hogy a ház legtöbb funkcióját láthatóvá tegyük anélkül, hogy túlzsúfoltságot teremtenénk abban.



Lakott ingatlanban az apróbb hibákat mindenképp javítsuk ki. Például lehet, hogy mi már hozzászoktunk, ha hiányzik egy parkettaszegély, de a vevő észre fogja venni. Ha csöpög a csap, cseréljük ki, ha leszakadt a redőny, hívjunk szerelőt.

A családi házaknál plusz életteret jelent a kert, az eladónak meg kell mutatnia, hogy milyen bámulatos is tud az lenni. Éppen ezért az ingatlan eladásával – ha van rá lehetőség – érdemes kivárni azt az időszakot, amikor már a kert is mutatóssá válik.



Ha gazos, gazoljuk ki, a kerítést fessük le, hiszen minden esetben az első benyomás számít. Ezzel találkozik elsőként a vevőjelölt, ott kell megnyernünk a figyelmét, nagyban ott dől el, hogy tetszik-e számára, amit lát.

Ez akkor is igaz, ha lakás esetében „csak” erkélyről vagy teraszról van szó. Ha a vásárló látja, hogy az egy plusz helység, ami élhető, ahol tisztaság és rend van, óriási plusz értéket lehet vele teremteni és sokszor akár milliókat is érhet az adás-vételi szerződés aláírásakor.

Főkép forrása:
Renna Home

További cikkek