393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Se Volt, se Sound, se Sziget!

10perc.hu
2021. 05. 06.
Se Volt, se Sound, se Sziget!

Európa egyik legnagyobb fesztiválja, a Sziget, amely Magyarország legfontosabb turisztikai rendezvénye, 2022-ben nagy visszatérést tervez.


Amennyire bíztak az emberek abban, hogy a fokozatos nyitás mellett egyre több rendezvény is meg lesz tartva, annyira kell csalódnunk, hogy ez sajnos nem így lesz. A nagy koncerteket és fesztiválokat sorra mondják le szerte Európában, emellett a nemzetközi turnék is elmaradnak a bizonytalanság miatt. Legalábbis 2021-ben.

Ugyanis a járványhelyzet miatti bizonytalanságok miatt a soproni Telekom VOLT és zamárdi Balaton Sound után a tavalyihoz hasonlóan idén sem rendezik meg Sziget Fesztivált, ám a szervezők bejelentették, hogy 2022-ben hatalmas visszatérést terveznek Európa egyik legnagyobb fesztiválja számára.

„Sajnos lejárt az idő, döntenünk kellett az idei Szigetről. Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket, látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén, arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk” – jelentette ki Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője.

Főkép forrása:
MTI/MTVA

További cikkek