393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Rocktörténelmi Piramis-koncert! Az 1979-es Nagy buli dalai dübörögnek jövő szombaton a Várkert Bazárban!

10perc.hu
2022. 09. 17.
Rocktörténelmi Piramis-koncert! Az 1979-es Nagy buli dalai dübörögnek jövő szombaton a Várkert Bazárban!

A legendás együttesben jelenleg az őspiramisos Závodi János (gitár) és Köves Miklós (dob) mellett Nyemcsók János Csoki énekel, Vörös Gábor basszusgitározik, Vilmányi Gábor gitározik és Nyemcsók Bence billentyűs hangszereken játszik.

Fantasztikus hírt kaptak a magyar rockzene rajongói, ugyanis visszatér egykori legendás koncerthelyszínére, a Budai Ifjúsági Park helyén épült Várkert Bazárba a Piramis együttes. A zenekar Öntőház udvarán mutatja be koncertlemezét szeptember 24-én, melyen az 1979-es legendás ifiparkos Piramis-koncertalbum (A nagy buli) dalai, valamint más számok is hallhatók.

A jövő szombati koncerten olyan örökzöld sikerdalok hangzanak majd el, mint A becsület, a Ha volna két életem, a Szállj fel magasra!, a Kóbor angyal vagy az Ajándék. Az 1975-ben alakult Piramis a magyar rockzene történetének kiemelkedő együttese.



A hetvenes évek második felében, a nyolcvanas évek elején volt a legnépszerűbb, akkori felállásában Révész Sándor énekes, Závodi János gitáros, Som Lajos basszusgitáros, Gallai Péter billentyűs és Köves Miklós dobos szerepelt.

A hard rock csapat mostani formációban Závodi és Köves mellett Nyemcsók János Csoki énekel, Vörös Gábor basszusgitározik, Vilmányi Gábor gitározik és Nyemcsók Bence billentyűs hangszereken játszik.

Főkép forrása:
wikipedia
Címkék:
#Koncert

További cikkek