EUR: 406,29 Ft
USD: 416,58 Ft
CHF: 424,39 Ft
GBP: 465,57 Ft
HRK: 54,02 Ft
RON: 82,17 Ft
RSD: 3,46 Ft

Mai névnap:

Rocktörténelmi Piramis-koncert! Az 1979-es Nagy buli dalai dübörögnek jövő szombaton a Várkert Bazárban!

10perc.hu
1 hete
Kiemelt kép: wikipedia

A legendás együttesben jelenleg az őspiramisos Závodi János (gitár) és Köves Miklós (dob) mellett Nyemcsók János Csoki énekel, Vörös Gábor basszusgitározik, Vilmányi Gábor gitározik és Nyemcsók Bence billentyűs hangszereken játszik.

Fantasztikus hírt kaptak a magyar rockzene rajongói, ugyanis visszatér egykori legendás koncerthelyszínére, a Budai Ifjúsági Park helyén épült Várkert Bazárba a Piramis együttes. A zenekar Öntőház udvarán mutatja be koncertlemezét szeptember 24-én, melyen az 1979-es legendás ifiparkos Piramis-koncertalbum (A nagy buli) dalai, valamint más számok is hallhatók.

A jövő szombati koncerten olyan örökzöld sikerdalok hangzanak majd el, mint A becsület, a Ha volna két életem, a Szállj fel magasra!, a Kóbor angyal vagy az Ajándék. Az 1975-ben alakult Piramis a magyar rockzene történetének kiemelkedő együttese.


A legendás rockbanda a jelenlegi felállásban - Vilmányi Gábor (gitár), Köves Miklós (dob), Závodi János (gitár) Nyemcsók János Csoki (ének), Vörös Gábor (basszusgitár) és Nyemcsók Bence (billentyűs hangszerek) - lép színpadra      Fotó: Facebook/Piramis


A hetvenes évek második felében, a nyolcvanas évek elején volt a legnépszerűbb, akkori felállásában Révész Sándor énekes, Závodi János gitáros, Som Lajos basszusgitáros, Gallai Péter billentyűs és Köves Miklós dobos szerepelt.

A hard rock csapat mostani formációban Závodi és Köves mellett Nyemcsók János Csoki énekel, Vörös Gábor basszusgitározik, Vilmányi Gábor gitározik és Nyemcsók Bence billentyűs hangszereken játszik.
Hirdetés
Hirdetés