393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Retteg a blueskirály, lemondta az összes koncertjét

10perc.hu
2021. 11. 29.
Retteg a blueskirály, lemondta az összes koncertjét

Új dalok írásához sincs kedve Deák Bill Gyulának, aki nagyon félti a nemrég infarktuson átesett feleségét, nehogy elkapja a koronavírust.

Sok embernek változtatja meg az életét a koronavírusjárvány. Noha nyáron lassan kezdett visszatérni a régi életünk, a zenészek is elkezdtek újra koncertezni. Így tett Deák Bill Gyula is, annak ellenére, hogy tavaly elveszítette a húgát, és a hőn szeretett felesége egy infarktuson is átesett.

Miután most egyre erősebben tombolt a covid negyedik hulláma, a blueskirály úgy döntött – főleg a Kóbor János állapotáról érkező hírek miatt –, önkéntes karanténba vonulnak a feleségével, és nem kockáztatnak addig, amíg az egészségügyi helyzet nem javul. Deák Bill Gyula lemondta valamennyi koncertjét.

„Megint bezárkóztunk, nem bízunk a véletlenre semmit. Nagyon féltem a feleségem, akinek infarktusa volt és tüdőbetegsége is van, még véletlenül sem akarok hazahozni semmit. Noha mindketten megkaptuk a harmadik covid-oltást, sőt, be vagyunk oltva tüdőgyulladás és influenza ellen is, még vásárolni sem megyünk ki. Szerencsére van segítségünk, aki eljár a boltba, ha kell. A fiam is jön, amikor tud, így egyáltalán nem kell kimozdulnunk a kőbányai lakásunkból“ – mondta a Blikk kérdésére Deák Bill Gyula.

Hozzátette, nem nagyon ír itthon dallamokat, ez ebben a helyzetben egyszerűen nem megy neki. Zenét hallgat, olvas, pihen, vigyázz a maga és felesége egészségére, valamint napi három-négy alkalommal elvégzi a számára előírt tornagyakorlatokat.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Attila
Címkék:
#Koncert

További cikkek