Mai névnap:

A Real Madrid kezében van a Barcelona edzőjének sorsa

10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: Facebook/Ronald Koeman

Ha Ronald Koeman csapata elveszíti az október 24-i El Clásicót, akkor a holland szakember biztosan repül a katalánok kispadjáról.

Vélhetően áldja a FIFA naptárát Ronald Koeman, ugyanis a világbajnoki selejtezők miatt maradhatott a Barcelona vezetőedzője. Ám sokak szerint közeledik a vég, hiszen a Barcelona hét forduló után 12 pontjával csak a kilencedik a La Ligában, míg a Bajnokok Ligájában 2 meccsen még kaput eltalált lövése sem volt a katalánoknak, így két vereséggel várják a folytatást.

Ráadásul kiderült, hogy a holland szakember sorsa a nagy ellenlábas, a Real Madrid kezében van, ugyanis Koemannak az El Clásicón kell bizonyítania. Ha nyer, vélhetően maradhat, de ha kikap a Barcelona, Koemant kirúgják.

A Marca szerint a klub elnöke, Joan Laporta azért nem bocsátotta el még Koemant, mert eddig képtelen volt megfelelő utódot találni, amit nagyban nehezítenek a katalánok anyagi korlátai. Ugyanis a spanyol média értesülése szerint a Barcelonának 12 millió eurót kellene fizetnie a holland szakembernek, ha menesztik.




Hirdetés
Hirdetés