393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Potom 18 millió dollárért máris átélheted a vadnyugati élményt egy Oscar-díjas film díszletvárosában

10perc.hu
2022. 11. 02.
Potom 18 millió dollárért máris átélheted a vadnyugati élményt egy Oscar-díjas film díszletvárosában

Clint Eastwood és Morgan Freeman egy kanadai farmon laktak az 1992-es western film, az Unforgiven forgatása alatt, amely új tulajdonosra vár.

Az Unforgiven a történet alapján a vadnyugaton játszódik (Old West), a mozit viszont valójában a kanadai Albertában forgatták. Clint Eastwood és szereplőtársai a forgatás alatt egy 480 hektár elterülő, a Sziklás-hegység lábánál fekvő Fisher Creek-i Ranch-on szálltak meg.

A hatalmas ingatlankomplexum része többek között egy 11 hektáros tó, hat kétszintes vendégház, egy teljes méretű lovas aréna, valamint egy csónakház is.

A középpontban azonban egy 12.302 négyzetméteres kőből és fából épült ház található, ahol Eastwood és Morgan Freeman gyakran lógott a film forgatása során – mondta a Mansion Globalnak Chris Burns, az Engel & Völkers Vancouver ügynöke.


Minden kényelem megtalálható ebben a kőből és fából épített ingatlanban    Fotó: Sona Visual


A robbreport.com megírta, hogy a tulajdonosok a 90-es évek elején vásárolták meg az ingatlant, de nem álltak meg itt, mindamellett, hogy több ezer négyzetméterrel bővítették a főépületet, úgy döntöttek, hogy megvásárolják az 1992-ben Oscar-díjat nyert film díszletvárosát is, és azt az ingatlan részévé teszik.

A „Big Whiskey” névre keresztelt, határ menti filmes díszletváros része egy seriff iroda két börtöncellával, egy szalon teljes körű szolgáltatást nyújtó bárral és játékteremmel, egy kétszintes bank, egy kovácsműhely, valamint egy fehér templom is, amely antik padokkal, ólomüveg ablakokkal és harangtoronnyal van felszerelve.

A minden kényelmet felvonultató hatalmas farm, a filmben szereplő fiktív várossal - a „Big Whiskey” - együtt most új gazdára vár. Az lehet az ingatlan tulajdonosa, és a vadnyugati hős, aki a naplementében is lovagolhat, aki kifizeti a több mint 18 millió dollárt.

Főkép forrása:
Sona Visual
Címkék:
#Oscar-díj

További cikkek