393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

OTP-sek figyelem! Bankszünnapok jönnek, amikor nem érhetőek el bizonyos szolgáltatások

10perc.hu
2022. 12. 08.
OTP-sek figyelem! Bankszünnapok jönnek, amikor nem érhetőek el bizonyos szolgáltatások

Átmeneti leállásokra kell számítani az OTP Bank egyes elektronikus szolgáltatásaiban, melynek oka a digitális fejlesztés.

Újabb pénzintézet jelentette be, hogy december folyamán több napon szüneteltetni fogja bizonyos szolgáltatásait. Az OTP Bank a honlapján hozta nyilvánosságra, hogy a leállásokra a pénzintézet digitális szolgáltatásainak fejlesztése miatt van szükség.

Szombatonként hajnali 01:00 órától néhány órán keresztül az értékpapír szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetőek. Vasárnaponként hajnali 01:30 órától, illetve este 20:00 órától néhány órán keresztül szünetel a lakossági hiteligénylések – ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel – szolgáltatás.

Ezek az OTP közlése szerint rendszeres fejlesztéseket jelentenek. Ezeken túlmenően két napot is kiemelt a pénzintézet, amelyeken szünet várható egyes elektronikus megoldások elérhetőségében: 2022. december 11-én hajnali 1:00 órától néhány órán keresztül, az internetbank és a mobilbank szolgáltatás nem lesz elérhető, szintén fejlesztések miatt.

Hasonló okból 2023. január 12-én 22:00 órától néhány órán keresztül, egyes digitális szolgáltatásaik nem lesznek elérhetőek.

Főkép forrása:
OTP Bank
Címkék:
#OTP

További cikkek