393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

OnePlus 10 Pro – a nagy kihívó az okostelefonok piacán

10perc.hu
2022. 01. 10.

Ütősnek ígérkezik az idei OnePlus-csúcsmodell, amely napokon belül már kapható lesz a boltokban: előbb Kínában, majd fokozatosan az egész világon.

Nem kisebb eredményt vár a OnePlus gyártója, hogy a rövid időn belül forgalomba kerülő új csúcsmodellje, a OnePlus 10 Pro komoly kihívója lesz az okostelefonok piacán a szintén premier előtt álló Samsung Galaxy S22-nek, illetve az aktuális csúcs-iPhone készüléknek. A mobilt elsőként Kínában lehet majd megvásárolni jövő keddtől, a globális bevezetés az év későbbi időszakában várható.

A hwsw.hu információja szerint az újdonság elsők közt kaphatja meg a Qualcomm vadonatúj csúcs-rendszerprocesszorát, a korábbi számozási gyakorlattal szakító Snapdragon 8 Gen 1-et, és 12 GB-nyi rendszermemóriával, illetve 128 GB-tól 512 GB-ig terjedő háttértárral szerelik majd a OnePlus 10 Pro készüléket.

Az új csúcsmodell kamerarendszerét idén is a Hasselblad neve fémjelzi, azaz egy 48 megapixeles főkamera, egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 8 megapixeles, háromszoros optikai zoommal ellátott telefotó-kamera felelős majd a fotók és videók rögzítéséért.

Újdonság, hogy a nagylátószögű kamera immár akár 150 fokos látószögben is képes rögzíteni, a szelfikamera felbontása pedig a duplájára, 32 megapixelre nőtt. A OnePlus 10 Pro a fentiek mellett 120 Hz-es kijelzőt, 50 wattos vezeték nélküli és legfeljebb 80 wattot vezetékes töltést ígér, illetve természetesen már 5G-s csatlakozási képességgel.

Főkép forrása:
Twitter

További cikkek