393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Olimpia: Milák újabb aranycsatája jön, ezúttal 100 pillangón – szombati menetrend

10perc.hu
2021. 07. 30.
Olimpia: Milák újabb aranycsatája jön, ezúttal 100 pillangón – szombati menetrend

Újabb aranyesélyes hajnal köszönthet ránk szombaton, ugyanis a 200 pillangón már olimpiai bajnok Milák Kristóf ezúttal a rövidebb távon száll harcba az aranyéremért, míg női kéziseink az első pontjaiért lép pályára.

Atlétika

Az atléták közül Kozák Luca lesz érdekelt szombaton, akinek a célja 100 méter gáton, hogy egyéni csúccsal bejusson a döntőbe.
3.45: Kozák Luca (női 100 méteres gátfutás) – előfutam

Kézilabda

Elek Gábor együttesét az ág is húzza, hiszen nem elég, hogy az első három meccsüket elveszítette a női kézilabda-válogatott, de több sérültje is van a csapatnak. Ennek ellenére a gárda nem adja fel, és Spanyolország ellen próbálja megszerezni első pontjait.
12.30: magyar női válogatott (Magyarország–Spanyolország) – csoportmeccs




Sportlövészet

Sportlövészetben Mészáros Eszter a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett versenyében lesz érdekelt, bravúr kellene ahhoz, hogy döntőbe kerüljön.
5.00: Mészáros Eszter (sportpuska 50 m) – selejtező, döntő

Triatlon

Az egyéni küzdelmekben remekeltek a magyarok, és ha a formájukat át tudják menteni a váltóra, akkor nem kizárt, hogy akár a legjobb tíz között végezhetnek.
0.30: magyar vegyes váltó (Bragmayer Zsanett, Bicsák Bence, Kovács Zsófia, Tóth Tamás)

Úszás

A 200 méteres pillangóúszásban győztes Milák Kristóf szombaton 100 méteren is célba veszi az aranyérmet a tokiói olimpián. A Budapesti Honvéd SE 21 éves bajnoka és a világcsúcstartó amerikai Caeleb Dressel párharcát hozza majd a finálé.
3.30: Milák Kristóf (férfi 100 pillangó) – döntő

Vitorlázás

Berecz Zsombor a harmadik helyről várja az újabb futamokat a finn hajóosztályban, akinek fő célja, hogy dobogóra állhasson.
5.05: Berecz Zsombor (finn) – 7-8. futam



Vívás

A vívóknál a női kardcsapat a negyeddöntőben a dél-koreaiakkal kezd, és jó hír, hogy az orvosok összedrótozták az egyéniben sérült térddel 4. helyet szerző Márton Annát, így vívni tud.
magyar női kardcsapat (Márton Anna, Pusztai Liza, Katona Renáta, Battai Sugár Katinka) – nyolcaddöntőtől döntőig, helyosztókkal
4.25: Magyarország–Dél-Korea – negyeddöntő

Vízilabda

A férfi vízilabdázókra ezúttal az amerikai csapat vár, Märcz Tamás együttese biztosíthatja helyét a negyeddöntőben, amennyiben a többi eredmény a papírformának megfelelően alakul.
7:00 magyar férfi válogatott (Egyesült Államok–Magyarország) – csoportmeccs



Főkép forrása:
Magyarock - Olympic Team Hungary/Molnár Ádám

További cikkek