393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Olcsón akarsz tigrist venni? Irány Ukrajna!

10perc.hu/FG
2021. 11. 29.
Olcsón akarsz tigrist venni? Irány Ukrajna!

Egy karamtorszki lakos szimbolikus áron, példányonként ezer hrivnyáért (mintegy 12 ezer forint) kínál megvételre két élő vadállatot, egy tigrist és egy oroszlánt - csak győzd etetni őket.

Itt a nagy lehetőség, bárki potom pénzért hozzájuthat egy igazi házőrzőhöz, aki mellett biztosan nem törnek be a házba. Ugyanis egy férfi a közösségi oldalán egy nőstény tigrist és egy ugyancsak nőstény oroszlánt árul mindössze ezer hrivnyáért, azaz 12 ezer forintért. Az esetleges vásárlónak azonban azt is figyelembe kell vennie, hogy a vadállatok tartása nem olcsó, hisz egyenként napi 7-8 kilogramm húst fogyasztanak el – írja a Kárpáthír.

Elmondása szerint jó kezekbe kívánja adni a ragadozókat, mert munkaköri feladatai miatt gyakran van távol az otthonától, így nem megoldott az állatok gondozása. Hozzátette: az 5 éves oroszlán és a 2 éves tigris nyugodt, családhoz szokott, kezes állatok, ugyanakkor különleges gondoskodást igényelnek. Kikötötte azt is, hogy egy ideig ellenőrizné, hogyan bánnak a nagymacskákkal az új tulajdonosok.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek