EUR: 408,78 Ft
USD: 388,17 Ft
CHF: 415,11 Ft
GBP: 476,48 Ft
HRK: 54,13 Ft
RON: 82,89 Ft
RSD: 3,48 Ft

Mai névnap:

A nagy bejelentés - Donald Trump ismét amerikai elnök lenne

10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: CNN

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd.

Megtörtént az, ami annyira megosztja az Egyesült Államokat: Donald Trump Floridában bejelentette, hogy 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért.

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.

Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte "az amerikai élet középpontját" jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte. A republikánus politikus kijelentette, azonnal felveszi a harcot az inflációval, alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését.

Úgy vélte, most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert most látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, mit kell visszaállítani. A nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte.
Hirdetés
Hirdetés