395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

A nagy bejelentés - Donald Trump ismét amerikai elnök lenne

10perc.hu
2022. 11. 16.

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd.

Megtörtént az, ami annyira megosztja az Egyesült Államokat: Donald Trump Floridában bejelentette, hogy 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért.

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.

Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte "az amerikai élet középpontját" jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte. A republikánus politikus kijelentette, azonnal felveszi a harcot az inflációval, alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését.

Úgy vélte, most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert most látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, mit kell visszaállítani. A nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte.

Főkép forrása:
CNN

További cikkek