393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Most fotózd újra az ingatlanodat, ha jó áron akarod eladni

10perc.hu
2022. 05. 09.

Sok esetben többet érhet a kertrendezés, mint a szobák kifestése, ráadásul a jobb, világosabb képek ugyanis növelhetik az értékesítési esélyeket.

A nyári uborkaszezon előtt a második negyedév még jellemzően igen aktív az ingatlanpiacon. Az emberek még a nyár előtt nyitottabbak a változásra, a kereslet és a kínálat egyaránt élénkül, ezért komoly verseny alakul ki az eladók között a potenciális vásárlók megszerzéséért.

A szakértők azt javasolják az ingatlanukat éppen most értékesítőknek, hogy az évnek ezen szakaszában érdemes újrafotózni az ingatlanokat, a jobb, világosabb képek ugyanis növelhetik az értékesítési esélyeket. Ehhez persze az is kell, hogy a kert, a telek ápolt, rendezett legyen.

Családi házaknál egy drónfotó rengeteget dobhat a hirdetésen, hiszen a látvány miatt az érdeklődők szeme könnyebben megakad rajta, azonnal felkelti az érdeklődést. Egy lépéssel biztos előrébb járnak azok a tulajdonosok, akiknek a kertje is kulturált. A kert, az udvar rendezésére nem kell milliókat költeni, már csupán az igényesség is sokat számít és olykor többet érhet, mintha kifestenénk a szobákat.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek