393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

8 millió euróért Felcsútra hozná az olasz Szuperkupa döntőjét Orbán Viktor

10perc.hu
2022. 09. 25.
8 millió euróért Felcsútra hozná az olasz Szuperkupa döntőjét Orbán Viktor

A trófeáért az AC Milan és az Internazionale csap össze, és a két milánói sztárklub szívesebben jönne Magyarországra, mint a helyszínnek kijelölt szaúdi Rijádba.

Az energiaárak elszabadulása ide, az infláció emelkedése oda, a spórolás jegyében az állami intézmények fűtésének 18 Celsius fokban maximálása amoda, azért amire a kormány nagyon akar fizetni, arra azért akad némi pénz a kasszában.

A La Repubblica című lap információja szerint Orbán Viktor miniszterelnök Magyarországra hozná az Olasz Szuperkupa döntőjét. Persze nem ingyen, hanem nyolcmillió eurót (3,2 milliárd forintot) fizetne a mérkőzés rendezési jogáért szezononként. Ráadásul nem akárhol rendezné meg a 2023. január 18-i meccset, mint a felcsúti Pancho Arénában.

Az olasz futballvezetők közül állítólag többen hajlanak rá, hogy elfogadják az ajánlatot, de Lorenzo Casini, az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A elnöke például az ajánlat elutasítását szorgalmazza. Az Olasz Szuperkupáért egyébként az AC Milan és az Internazionale csap össze.


Az Olasz Szuperkupáért egyébként az AC Milan és az Internazionale csap össze      Fotó: Twitter


A két milánói sztárklub a hírek szerint sokkal szívesebben játszana a 4000 férőhelyes Pancho Arénában, minthogy elutazzon a mérkőzés kijelölt helyszínére, a szaúd-arábiai Rijádba. Egy biztos, az ajánlat megvan, kérdés csak az, vajon az olasz szövetség mit mond minderre.

Azt meg tényleg hagyjuk, hogy 3,2 milliárd forintnak talán itthon máshol is sokkal nagyobb hasznát tudnánk venni.

Főkép forrása:
Facebook/PLFA

További cikkek