Mai névnap:

Megszületett Diana hercegnő, Harry és Meghan kislánya!

10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: The Telegraph

A gyermek a kaliforniai Santa Barbara egyik kórházában jött a világra még pénteken, ő és édesanyja egyaránt jól van.

Újabb gyermekkel bővült a brit uralkodócsalád, ugyanis kislánya született Harry hercegnek és Meghan hercegnőnek. Az Amerikában élő házaspár második gyermekének neve Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, beceneve Lili. A hírt Harry herceg - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - és Meghan személyesen jelentette be.

Harry és Meghan kislánya a királynő 11. dédunokája és a nyolcadik a brit trónutódlási sorban. A házaspár első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019 májusában született Londonban.

A The Telegraph információi szerint a gyermek a kaliforniai Santa Barbara egyik kórházában jött a világra még pénteken, ő és édesanyja egyaránt jól van. A kislány első nevét dédnagymamájáról, II. Erzsébet királynőről kapta. Lilibet volt ugyanis a brit uralkodó közkeletű fiatalkori beceneve a királyi családon belül. A gyermek második nevével a szülők az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő emléke előtt tisztelegnek. Diana lett volna a kislány apai nagymamája és az idén töltené be 60. életévét.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés