393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Megrendezik a balatonfüredi Anna-bált

10perc.hu
2021. 06. 09.
Megrendezik a balatonfüredi Anna-bált

A hagyományok szerint zajlik majd a báli bevonulás, a bál szépe választás és megrendezik az utcabált is.

Jó hír a bálozóknak, megrendezik július végén a 196. Anna-bált és az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit július 31-én az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában. A hagyományok szerint zajlik majd a báli bevonulás, a bál szépe választás és megrendezik az utcabált is.

Az idei bálra meghívást kaptak a 18 éves balatonfüredi lányok mellett azok is, akik a tavalyi, vírushelyzet miatt elmaradt eseményre lettek volna hivatalosak. A bálra sétáló jegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

A bál kísérőrendezvényét, az Anna Fesztivált július 26. és 31. között rendezik meg. Az Anna Fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est részesei lehetnek az érdeklődők. Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet július 27-én, a prímásversenyt július 28-án rendezik. Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren felállított nagyszínpadon, míg 30-án a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort és megrendezik a szívhalászatot is.

Főkép forrása:
annabal.hu
Címkék:
#Balaton

További cikkek