395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Megérkezett az első előzetes Robert Pattinson új sci-fijéhez

10perc.hu
2022. 12. 06.

Az Élősködők Oscar-díjas rendezője, Bong Joon-ho év elején jelentette be, hogy Robert Pattinson főszereplésével készít sci-fit.

A Warner Bros.-nál készülő filmet Edward Ashton, Mickey7 című regénye alapján forgatták le, amely Mickey 17 címen kerül a mozikba.

A történet középpontjában Mickey7 áll, aki egy expedíciót indít a Niflheim nevű jégvilág kolonizálására. Ez a feláldozható alkalmazott olyan munkákat vállal, amelyek túl kockázatosak mások számára, és amikor meghal, klónként regenerálódik, emlékeinek nagy részével együtt. Amikor Mickey7-et halottnak hiszik, visszatér a küldetés bázisára, és csak azt látja, hogy egy új klón, Mickey8 vette át a helyét, ő viszont ezt nem akarja.

A Mickey 17-ben Robert Pattinson alakítja majd a főhős Mickeyt, mellette Toni Collette, Naomie Ackie Steven Yeun és Mark Ruffalo is szerepel a filmben.

A most megjelent rövid előzetesben annyit látunk, ahogy klasszikus zenére Pattinson, vagyis Mickey 17 felébred a kriogenikus altatásból. A filmre még elég sokat kell várnunk, ugyanis csak 2024 márciusában kerül a mozikba - írja a filmsor.hu.


Főkép forrása:
Warner Bros.

További cikkek