395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Majdnem 60 milliót adtak egy nyakékért!

10perc.hu
2022. 05. 17.

Ékszerrekord született a BÁV Art tavaszi árverésének első napján, ugyanis a 32 milliós nyakéket végül 57,7 millió forintért ütötték le.

Egy 10 karátos, szív alakú briliánssal díszített nyakék 57,5 millió forintos leütéssel megdöntötte a magyarországi ékszerrekordot a BÁV Art tavaszi aukciójának első napján, a korábbi csúcsot egy 8 karátos briliáns gyűrű tartotta, amelyet 43 millió forintért kelt el az aukciósház tavalyi árverésén.

Az aukciósház történetének legnagyobb briliánsával díszített, GIA tanúsítvánnyal rendelkező nyakéket, amelyet 32 millió forintról indulva, hosszú licitharc után a győztes licitáló 57,5 millió forintot fizetett a kivételes darabért.

Az árverésen népszerűek voltak a nagy karátszámú briliánsokkal ékített gyűrűk, amelyek közül a legmagasabb áron, 22,5 millió forintért egy 5 karátos, szintén halványsárga színű briliánssal ékített gyűrű kelt el. Az óraritkaságok és luxusórák közül a legdrágábban, 5,2 millió forintért talált új gazdára a Hublot Classic Fusion Aerofusion férfi karóra.

Főkép forrása:
bav-art.hu (képünk illusztráció)

További cikkek