393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Magyar siker itt és magyar siker ott!

10perc.hu
2021. 10. 06.

Amíg a női kézilabda-válogatott győzelemmel mutatkozott be az Európa-bajnoki selejtezőben, addig a Falco KC Szombathely sikerrel vette a nyitófordulót a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában.

Ez a szerda nem is zárulhatott volna jobban a magyar sport számára. A magyar női kézilabda-válogatott Érden 34-24-re legyőzte Portugáliát az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában. Az augusztus végén kinevezett szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir ezen a találkozón mutatkozott be a magyar felnőtt válogatott kispadján.

A magyar válogatott vasárnap 17.30-tól Nagytapolcsányban a szlovák csapat vendégeként folytatja szereplését a jövő novemberi északmacedón, montenegrói, szlovén közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezősorozatában. A csoport negyedik csapata a világbajnoki ezüstérmes Spanyolország.

Szintén sikerrel vette Falco KC Szombathely a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájának nyitófordulóját, miután hazai pályán nagy csatában 83-78-ra legyőzte a görög AEK Athént. A magyar bajnok és kupagyőztes legjobbja a 21 pontig jutó Perl volt.

A csoport keddi nyitómérkőzésén az olasz Treviso hazai pályán 91-85-re verte a lett Rigát. A második fordulóban a Falco október 20-án a Rigához látogat.

Főkép forrása:
MTI/Kovács Tamás

További cikkek