Mai névnap:

Ma délután kezdődik a Campus Fesztivál

10perc.hu
1 hete
Kiemelt kép: facebook.com/campusfesztival

A MOL Nagyszínpadot a PG Csoport és Pál István Szalonna bandájának közös produkciója nyitja meg, majd Szabó Balázs, Horváth Tamás és a Bagossy Brothers Company folytatja a sort.

Az idei Campuson 200 zenés formáció, több mint 1100 zenész 14 színpadon, megannyi magyar kedvenc látható majd a következő napokban műfaji korlátok nélkül. Ákos, Tankcsapda Majka & Curtis, Rúzsa Magdi, Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, Yamina, Saya Noé, 4S Street, T. Danny és még sokan mások lépnek fel a Nagyerdei Stadionban és környékén - közölte a rendezvény sajtófőnöke az MTI-vel.

A látogatók kényelmét 30 vendéglátóegység segíti, valamint számos egyéb szolgáltatás: a kerékpártároló 1000 bringát tud befogadni, de van taxiállomás, érték- és csomagmegőrző, változatos streetfood pontok, és visszatért a Job Street is, a legnagyobb régiós cégek utcája, az álláskeresők és állást kínálók találkozási pontja.

A Campus Fesztivál fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást is: az idei VIP fogadáson befolyt összeget a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket segítő Regőczi István Alapítvány számára ajánlják fel.

A fesztivál területe 10 hektár, összesen 8 kilométer kordon és mobil kerítés veszi körül. Idén ismét a Pallagi út - Nagyerdei körút kereszteződésében található a főbejárat és a rendezvény területére kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni.

A 18. életévüket be nem töltött látogatók védettségi igazolvánnyal vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak a fesztivál területén.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés