EUR: 380,60 Ft
USD: 351,33 Ft
CHF: 381,92 Ft
GBP: 433,01 Ft
RON: 76,92 Ft
RSD: 3,24 Ft

Mai névnap:

Leendő csecsemőgondozó lett a Karnevál Szépe 2023-ban

Kultúra
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Budai Tibor

A mosolya miatt nyerhetett a 21 éves budapesti lány a gödi Golden Palace-ban megrendezett első velencei karnevál hangulatú szépségversenyén.

Szentpéteri Boglárka nyerte az ország első velencei karnevál hangulatú, ruhabemutatóval egybekötött szépségversenyét, amely szombaton került megrendezésre Gödön, melyet a Golden Palace-ban rendeztek meg a Perfect Fusion modellügynökség szervezésében.

A 21 éves budapesti lány – aki már több szépségversenyen is kipróbálta magát, nemzetközi versenyeken is részt vett – jelenleg kisgyermek-, csecsemőgondozónak tanul, de minden bizonnyal nemcsak a gyerekek szívét ejti rabul. A két udvarhölgyének Darina Arkhatbayevát és Marti Szonját választották, míg a közönségdíjas Balogh Eszter lett.

„Számomra nagyon új, és különleges volt a verseny hangulata, ilyenben még nem volt részem. Az első próbán, amikor már a ruhákat is felvettük a lányokkal, akkor tudatosult bennem igazán a verseny témája, és teljesen magával ragadott” - mondta Bogi.


A résztvevők színes fürdőruhákban, egyedi ruhakollekciókban, különleges estélyikben és karneváli maszkokban is megmutatták magukat a zsűrinek     Fotó: Budai Tibor


A versenyzők több kategóriában is indultak, amelyekhez különböző ruha és koreográfia társult. A résztvevők színes fürdőruhákban, egyedi ruhakollekciókban, különleges estélyikben és karneváli maszkokban is megmutatták magukat a zsűrinek, ezzel igazi farsangi hangulatot teremtve. Boglárka életében jelenleg a modellkarrierje építése és a tanulmányai vannak a középpontban.

„Idén fogom befejezni az iskolát, de szeretnék továbbtanulni is. Sok munka és fotózás vár rám a közeljövőben. Nagy megtiszteltetés,, hogy a következő Perfect Fusion versenyen már a zsűritagok között ülhetek” – árulta el a 21 éves budapesti lány.