393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

A kis erkély is lehet a nyugalom szigete

10perc.hu
2022. 03. 17.
A kis erkély is lehet a nyugalom szigete

Lassan itt a tavasz, és a lakásból – ha csak egy kávé idejére is – szívesen ülnél ki a levegőre? Nos, jöjjön néhány tanács, miként rendezd be erkélyedet.

Néhány négyzetméteren akár a nyugalom szigetét is megteremtheted magadnak, ahol a szabad levegőn ejtőzhetsz, amikor az időd csak engedi. Akár egy reggeli kávézás, akár egy koraesti vacsora helyszínének is tökéletes lehet az erkélyed, ha egy kicsit átalakítod. A bien.hu szakértői segítségével nézzünk néhány tipped a legjobb balkonokhoz.

Egy szép fából készült padló, egy kis bambusz a korlátra, és egy kisebb raklapokból összerakott kanapé, és máris megvan az alapod ehhez a csodaszép, natúr erkélyhez. A fehér textíliák, asztal és székek remekül kiegészítik majd ezt a letisztult kis balkont. Néhány zöld növénnyel még fel is dobhatod az összképet.



A közel-keleti stílusú erkélyhez faburkolat és egy egyszerűbb pad elég alapnak, és innen már csak a dekorálás marad hátra. Színes párnák, szőnyegek és kosarak gondoskodnak majd a hangulatról, és egy kisebb kávézóasztal helyett akár egy nagyobb fatálca is szolgálhat étkezőfelületként a földön, néhány ülőpárnával kiegészítve.

Ha a reggeli kávét szívesen meginnád egy kis nyugiban, akkor fából készült kisasztal és székek, néhány virág és egyszerűbb dekoráció elég is a balkonodhoz. Szerezz be kényelmes székpárnákat és egy két vastagabb pokrócot, hogy a hűvösebb reggeleken is kényelmesen kávézhass majd.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek