393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Június 4-én nyit a Fővárosi Nagycirkusz!

10perc.hu
2021. 05. 10.

Az újranyitást május 30-án szabadtéri koncerttel ünneplik, majd egész nyáron át látható lesz, háromhetes váltásokkal a Dinasztiák című műsor korábban online megtekinthető négy felvonása.

A Fővárosi Nagycirkusz közleményben jelentette be, hogy június 4-én nyitja meg újra a kapuit, amit a cirkusz előtt ingyenes, ültetett, családi cirkuszgálával fogják megünnepelni május 30-án, gyereknapon. Ugyanezen a napon szabadtéri koncerteket is rendeznek.

Június 4-től egész nyáron át látható lesz, háromhetes váltásokkal a Dinasztiák című műsor korábban online megtekinthető négy felvonása, melyben szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható, a levegő-, zsonglőr-, akrobata-, gyorsöltöző-, görkorcsolya-, handstand- és illúziószámok mellett papagáj- és kutyaszámokat is bemutatnak.


Végre élőben is bemutatkozhat a nézőknek a Dinasztiák című műsor    Fotó: Fővárosi Nagycirkusz/Adam Urban


A Fővárosi Nagycirkusz előadásait a hatályos jogszabályokat betartva lehet majd látogatni. A nézők csak védettségi kártyával léphetnek be, amelyet a személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt ellenőriznek. Kiemelten figyelnek továbbra is a biztonságra, a nézőtéri dolgozók maszkban fogadják a közönséget.

Főkép forrása:
Fővárosi Nagycirkusz/Adam Urban

További cikkek