Mai névnap:

Július 18-án rendezik meg a III. Érdi Vágtát

10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: III. Érdi Vágta

Egész napos jótékonysági rendezvénnyel, érdekes családi programokkal, ismert művészek társaságában várják a gyerekeket és felnőtteket a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban.

Az esemény keretén belül állandó programok között szerepel: kézműveskedés, sétalovagoltatás, kirakodóvásár, kisállat simogató, habfürdőzés a tűzoltóság közreműködésével.

A programot színesíti a Hunyadi 1456 Történelmi musical koncert változat a Magyar Történelmi Színház közreműködésével. A nap házigazdája: Sipos Imre, színművész.

Több év után az idén, újra lesz a Nemzeti Vágtán sztárfutam, és annak előfutamát Simonpusztán tartják vasárnap, a színészek már szombaton is tréningeznek. A résztvevő művészek a következők: Bács Péter, Krajnik-Balogh Gábor, Nagy Ervin, Sipos Imre, Széchenyi Krisztián. Napközben a nemrég lesérült Varga Viktor is fellép a színpadon.

Fotó: III. Érdi Vágta

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület várja a családok apraját-nagyját, hiszen a jótékonysági eseményen biztosan mindenki megtalálja a kedvére való programokat.

A szervezet a magyar kultúrát, hagyományokat helyezi az előtérbe, további célja, hogy hazánk kiemelkedő történelmi eseményeit jobban megismerjük, továbbá hogy a mai rohanó világban közelebb kerüljünk a lovakon keresztül a természethez, az állatszeretethez.

A rendezvényre a belépés díjtalan.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés