395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Jubileumi piknik Paloznakon!

10perc.hu
2022. 07. 29.

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában már 10. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 4-e és 6-a között a Paloznaki Jazzpiknik.

Ki gondolná, hogy már 10. alkalommal látja vendégül augusztus 4-től 6-ig a jazz és a jó zene szerelmeseit Paloznak. A Balaton északi partján található faluban először a helyi Tájház udvarán rendezték meg a Jazzpikniket, amely mára az udvari dzsemboriból 3 napos, 4 színpados, 40 koncertes rendezvénnyé vált.

A rendezvény a tömegfesztiválok mellett kínál alternatívát a Balatonon. A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellé fontos a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés. A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknik-hangulatra számíthatnak a látogatók.

A 500 lakosú falu – Füredről csak 10 perc autóval – ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.

Idén a meglepetés vendégek mellett olyan nevek találhatók a fellépők között, mint a Freddie Trio, a Los Orangutanes, a Pandóra Projekt, Lisa Stansfield, az MF Robots, a Random Trip vagy éppen Emeli Sandé.

Főkép forrása:
jazzpiknik.hu

További cikkek